‘Het lied dat stil in het hart

van een moeder ligt

zingt op de lippen van haar kind.’

(Kahlil Gibran)

 

Als mamacoach bied ik ondersteuning aan alle mama's.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als mama weer kan genieten van het ouderschap. Door jou in je kracht te zetten, komt het genieten weer voorop te staan.

Dit gebeurt aan de hand van een zeer pragmatische aanpak, met veel aandacht en respect voor jouw problemen en moeilijkheden.

Reeds vanaf de eerste sessie gaan we concreet aan de slag met zogenaamde ankerpunten, waardoor we heel snel resultaten zien. De actiepunten zijn gebaseerd op de vier pijlers van nieuwe autoriteit: ouderlijke aanwezigheid, grenzen stellen, steun en zelfcontrole op basis van zelfzorg.

Via deze pijlers kan je je ouderlijke autoriteit op jouw unieke en meest krachtige manier opnemen en je potentieel helemaal benutten en kan het genieten weer helemaal beginnen.

Want jij mag je meest authentieke zelf zijn; als vrouw, als partner én als mama. En hoe meer je jezelf bent, hoe meer verbinding en plezier er zal zijn met jezelf en je partner.

En hoe krachtiger jij staat, hoe meer je jezelf bent, hoe meer je kinderen zich veilig en geborgen zullen voelen bij jou. Dit geeft hen de kans om vanuit veiligheid te gaan experimenteren, te groeien en uit te vliegen als sterke, veerkrachtige jongvolwassenen met een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

 

 

Praktisch:

 

Mijn praktijk bevindt zich in  Kessel-lo bij Leuven. 

Een sessie kost 60 euro voor een uur.

Ook online sessies zijn perfect mogelijk via Zoom, Skype of What's App.

 

Voor meer informatie kan je me steeds bereiken via het contactformulier.